Jag har grodfobi

DETTA ÄR INGET SKÄMT! Jag mår illa, blir sjukt rädd när jag ser grodor. Det hela startade idag. Jag har alltid tyckt att grodor är fula och äckliga (okej, lite söta). Men idag så såg jag en bebisgroda i Charlie's inhängad. Tänkte lyfta ut den, men då sprang den jäveln under en tegelplatta (en såndär vågig). Lyfte den, och där sitter en STOR groda. Lika stor som en jäkla padda! Jag skrek sjukt högt. Nu på kvällen kollade jag noga vart jag gick. Gissa vem som var tillbaka. Precis framför mig. 

IN DA SCHOOL

Hejgoddagochhallå!
Idag är det fredag för er som har missat det. Just nu har jag håltimme/rast/lärarn-är-på-skolgotografering-och-vi-väntar-utanför.
Så? Vad kan man skriva om att man är i skolan?
Jag slutar här!


Jag är hos Anna

Idag var det första dagen i skolan! Det var faktiskt rätt kul! Fast med min klass blir allt kul, seriöst. Fast roligare blir det ju faktiskt för att jag och Anna inte riktigt tillhör något av "gängen". Ja, vi har typ "gäng" i skolan. Vi har: "Killarna" som såklart består av alla killar, där finns även min bästa vän, som inte är Anna/Alicia.  Sedan har vi två tjejgrupper, en som vi är mest i utav alla, och sedan "de andra". Med det menar jag inget illa. De är bara inte oss, så de blir de andra.
Sånt härt hittar man på Annas dator, söt osv etcetc, och så vidare.
sdfgbhnjk,l.xcdfvjm,k. hälsar Annas Katt Lasse.

Nej men nu kör vi liksom

Nej men usch vad hemskt att jag inte har uppdaterat. Jag har behövt lite tid att bygga upp mig själv mentalt, förstärka min själ och mitt sinne, så jag kan leverera bättre grejer till er. Detta är då alltså taktik från min sida. Hahaha! Bullshit, jag har inte pallat, helt enkelt.
10 poäng till dig om du vet vad det där kommer ifrån!

Nej, men nu är vår kära höst tillbaka! Ja, så fort höstterminen börjar så börjar hösten. Sommar är slut, finito, done, kappish?
 
Jag ska berätta allt om mitt sommarlov i ett videoinlägg snart! Okej? Bra.
Nu ska jag sova, för att jag har precis som alla andra börjat skolan den här veckan (eller idag.)
 

På "Grönan"

Ojojoj. Jag var på kryssning. Igen. Så idag kom jag hem, och jag åkte nästan DIREKT till Gröna Lund. Vi sitter på Ben And Jerry's glassbaren och njuter av varsin smaskig milkshake! Vi har även letat efter får käre vän Adam (aka Adis) som vi träffade förra gången vi var här. Han var inte här.


Stockholm-Helsingfors


Utan WiFi kan man inte skriva här

Jag har inte haft något som helst internet. Eller jo, ett tag. Men då kollade jag på film på Youtube. Passade på då. Skolan börjar snart. Sommarlovet snart slut. 
Jag har varit på kryssning med Maija, imorgon ska jag på en ny. Med Maija åkte jag till Helsingfors och med "familjen" ska jag till Tallin. 
Det är lite hemskt att jag har glömt visa det här kortet. Det är ifrån när Maija och jag var på Gröna Lund. Jag hoppas att Maija tillåter det här. Fast det gör hon troligen inte, så säg inget!

RSS 2.0